Zet je Cuculucu op als een pro.

 

 

Haal het maximale uit je Cuculucu schaduwtent. 

 

De Cuculucu schaduwtent gaat grofweg 10 jaar mee bij normaal gebruik (4-8 weken per jaar). De levensduur is afhankelijk van veel factoren maar zo geniet je het langst: 

  • Laat de tent goed drogen voor je hem opvouwt en opruimt. Een natte tent gaat schimmelen en tast het doek aan. Dit heeft een negatief effect op de levensduur. 
  • Gaat het hard waaien? Breek de tent dan af. Zo voorkom je onveilige situaties en kans op scheuren.
  • Pas op voor scherpe takken, hekken, rotsen, pennen etc. Heb je toch een beschadiging in het doek. Wij kunnen die repareren. Mail ons op retour@cuculucu.nl

 

Een schoon doek

Zet de Cuculucu schaduwtent op op een droge ondergrond en voorkom opzetten en afbreken op een vochtige of natte ondergrond. Hierdoor blijft de tent schoon en mooi.

  • Twijfel je over de ondergrond? Leg dan voor het opzetten of afbreken een schoon zeil onder de Cuculucu. Zo blijft deze mooi schoon.
  • Verwacht je dat de tent vaak in nat en vies weer wordt gebruikt? Neem dan niet de witte tent maar liever een andere kleur.  
  • Is de tent toch een keer vies geworden? Laat de tent dan drogen en veeg hem schoon met een zachte droge veger.

Helpt dit niet? Cuculucu biedt ook een wasservice. Je tent wordt gewassen en voorzien van een nieuwe vuil en waterafstotende impregneerlaag. Mail naar info@cuculucu.nl

 Geschikt voor de meeste  type ondergrond

De Cuculucu schaduwtent wordt geleverd met 4 haringen van ca 50 cm. Met deze haringen is de Cuculucu geschikt voor bijna alle tuinen en de meeste type grond als aarde of klei. Wil je de Cuculucu opzetten op een terras met tegels of stenen? Sla de haringen dan tussen de tegels. Kijk van te voren of er voldoende ruimte zit tussen de tegels of stenen.

Wil je de Cuculucu opzetten in het zand?  Gebruik dan niet de meegeleverde haringen, deze zijn te kort en te smal. 

Wil je de Cuculucu opzetten met permante ankers aan het terras of vlonder? Gebruik dan bijvoorbeeld een oogplaat.