Sfeervol beschermd tegen zon. 

Door de ruime afmeting van 5 bij 5 biedt de Cuculucu veel schaduw. Hierdoor zit je koel en veilig uit de zon. Door het 300 grams katoen en de coating worden UV stralen grotendeels geblokkeerd  en ben je goed beschermd. 

Sfeervol beschermd tegen regen. 

Doordat alle vlakken schuin aflopen kan water niet ophopen en blijft de tent ook bij zware regenval droog. 

Snel en gemakkelijk op te zetten door 1 persoon.

Doordat de schduwtent snel en eenvoudig op te zetten is zet je deze overal en bij elke gelegenheid op. Of je nu een feestje hebt of een etentje. De Cuculucu is snel opgezet en ook weer snel afgebroken.

snel opgebouwd in 4 stappen:

  1. Leg eerst de Cuculucu schaduwtent op de grond op de plaats waar deze moet komen.  
  2. Sla de 4 haringen in de grond.
  3. Zet de palen in elkaar en duwt ze 1 voor 1 onder de tent.
  4. Breng de Cuculucu op spanning.

Geen middenpaal door het unieke en beschermde ontwerp.

De Cuculucu schaduwtent is zo ontwikkeld dat er enkel palen aan de buitenzijde van de tent staan. Hierdoor is het midden van de Cuculucu  open en vrij om in te delen. Een grote tafel, een dansvloer, alles is mogelijk. 

Robuust en bestand tegen wind.

De Cuculucu schaduwtent is geproduceerd met stevig hoogwaardig katoen  van 300 gr/m2 en rondom afgewerkt met stevige band. De Cuculucu is zo ontwikkeld dat deze kan blijven staan tot ongeveer 4 bft. Dat is dan wel in combinatie met een stevige ondergrond zoals bijvoorbeeld kleigrond. 

Duurzaam geproduceerd in Nederland.

De Cuculucu schaduwtent is geproduceerd met bijna uitsluitend hernieuwbare of recyclebare materialen. Zo zijn de palen van hout en aluminium. Zijn de haringen van staal en is het doek van katoen. Door de productie in Nedeland is de impact op het milieu zo laag mogelijk. 

Compact opbergen.

Door de deelbare stokken en het goed vouwbare doek is de Cuculucu schaduwtent compact op te bergen. De tent en de palen passen elk in een zak van ca 105 cm hoog. De haringen hebben een eigen zak. De zakken zijn makkelijk te tillen en passen eenvoudig in de auto, schuur of zolder.

Afmeting en gewicht (totale product):  

cuculucu tent 5×5                       afm. 105 x 30 x 40 cm. 20 kg.

cuculucu tent 5×5 pro               afm. 105 x 40 x 40 cm. 30 kg.

Beschikbaar in 3 kleuren