Binnen en buiten worden één

De Cuculucu schaduwtent gevel creëert een heerlijke vakantiesfeer direct aan de schuif of openslaande deur. Hierdoor zit je koel en veilig uit de zon. Door het 300 grams katoen en de coating worden UV stralen grotendeels geblokkeerd  en ben je goed beschermd. 

cuculucu geveltent

Sfeervol beschermd tegen regen. 

Doordat alle vlakken schuin aflopen kan water niet ophopen en blijft de tent ook bij zware regenval droog. Als je de geveltent instaleert met een peesprofiel is ook de aanhechting tegen de gevel waterdicht. 

Snel en gemakkelijk op te zetten door 1 persoon.

de cuculucu geveltent bevestig je eenvoudig aan de gevel met behulp van 3 ogen of met een peesprofiel 7mm. Zijn deze eenmaal geinstalleerd dan geveltent in 5 minuten op te zetten. 

snel opgebouwd in 4 stappen:

  1. Leg eerst de Cuculucu schaduwtent op de grond op de plaats waar deze moet komen.  
  2. Sla de 2 haringen in de grond.
  3. Zet de palen in elkaar en duwt ze 1 voor 1 onder de tent.
  4. Breng de Cuculucu op spanning.

Robuust en windvast. 

De Cuculucu schaduwtent gevel is geproduceerd met stevig hoogwaardig katoen  van 300 gr/m2 en rondom afgewerkt met stevige band. De Cuculucu is zo ontwikkeld dat deze ook met harde wind veilig kan blijven staan. 

Compact opbergen.

Door de deelbare stokken en het goed vouwbare doek is de Cuculucu schaduwtent compact op te bergen. De tent en de palen passen elk in een zak van ca 105 cm hoog. De haringen hebben een eigen zak. De zakken zijn makkelijk te tillen en passen eenvoudig in de auto, schuur of zolder.

afmeting Cuculucu tent (doek): 5×2,5

afmeting Cuculucu tent inclusief lijnen 6,5×3,25

afmeting opbergzak: 105 x 30 x 40 cm. 

gewicht: 10 kg. 

koop hem hier